Enorme opkomst tijdens bezoek Selçuk Öztürk (DENK) aan Arnhem

Enorme opkomst tijdens bezoek Selçuk Öztürk (DENK) aan Arnhem

Het was zaterdagavond helemaal vol in in de vergaderzaal van de Aya Ayasfya moskee in Klarendal. DENK-Kamerlid en partijvoorzitter Selçuk Öztürk was in Arnhem om DENK te promoten en vragen te beantwoorden van het publiek. De Arnhemmers toonden massaal interesse voor de komst van Selçuk Öztürk. 

(advertentie)

(advertentie)

Het nieuwe bestuur van de AyaSofya-moskee had de partijvoorzitter van DENK uitgenodigd om kennis te maken en in gesprek te gaan met Arnhemmers. Selçuk Öztürk was alleen in Arnhem, nadat duidelijk werd dat lijsttrekker Tunahan Kuzu niet aanwezig zou zijn.

Verkiezingen maart 2017
Tijdens deze meeting werd er gesproken over de verkiezingen in maart en problemen die Nederlanders van een andere afkomst tegenwoordig ervaren. Veel onderwerpen kwamen aan bod tijdens deze meeting waar ook veel bekenden uit de stad bij aanwezig waren.

 

 

DENK en Verenigd Arnhem gaan samenwerken
Voor de bijeenkomst in de moskee kwam een delegatie van Verenigd Arnhem en Selcuk Ozturk bij elkaar om de samenwerking voor de aanstaande verkiezingen te bespreken en bekend te maken. Onder leiding van fractievoorzitter Kursat Bal gingen onder andere Yildirim Usta en oud-D66’er Maarten Venhovens (Ik hou van Arnhem) in gesprek met Selcuk Ozturk.

(advertentie)

(advertentie)



103 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights