Erdogan verantwoordelijk voor slechte weer tijdens Koningsdag

Erdogan verantwoordelijk voor slechte weer tijdens Koningsdag

Koningsnacht is op veel plaatsen in Nederland rustiger verlopen dan andere jaren door het slechte weer. Verschillende media publiceerden eerder al artikelen over minder publiek tijdens evenementen in verschillende steden.

Duidelijk rustiger in Amsterdam, Utrecht en Arnhem
In Amsterdam, Nijmegen, Arnhem en Utrecht was het duidelijk veel rustiger dan andere jaren. Op plekken waar het traditiegetrouw druk is, waren nu aanzienlijk veel minder mensen.


Lange arm Turkse president
De Turkse president Erdogan heeft kennelijk zo een lange arm dat hij ook invloed heeft gehad op het slechte weer in Nederland. Hij wilde Nederland terugpakken vanwege het grof uitschelden van de Turkse president. In andere jaren was er namelijk niets aan de hand en was het altijd lekker weer tijdens Koningsdag. Toen waren de banden tussen Nederland en Turkije ook net even iets beter.

(Ps. Als je bovenstaande artikel echt serieus neemt, zit je op het niveau van de bekende ‘Anti-Turkije experts’ Keklik Yucel, Annabel Nanninga, Zihni Ozdil, Ebru Umar en Alptekin Akdogan. En geloof je echt dat Erdogan overal voor verantwoordelijk is)




34 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights