Gaat AZ 2000-speler Kermen toch naar tweede elftal Elsweide?

Gaat AZ 2000-speler Kermen toch naar tweede elftal Elsweide?

De linksbenige ex-talent van het tweede van AZ 2000, ook wel ‘TexacoBoy’ genoemd, blijft in trek als voetballer. Kermen moest onlangs weer reageren op een post die hij in 2014 deelde via social media over een mogelijke transfer naar het tweede elftal van Elsweide. 




Yesil toonde in 2014 al interesse
Exact drie jaar geleden maakte Kermen indruk tegen Elsweide door een paar keer fraai te scoren in de competitiewedstrijd tegen Elsweide. Hij kwam toen uit voor AFC Arnhem. De huidige assistent-trainer van Elsweide Ahmet Yesil suggereerde in 2014 al dat er een transfer aanstaande was. Maar niets bleek minder waar.

Voetballers kennen elkaar goed
De twee voetballers reageerden recent weer op een foto van 2014 waarin ze het mogelijk hadden over een transfer van Mustafa Kermen naar Elsweide 2. Kermen reageerde op een vraag dat ze ‘veel ouder waren geworden in de jaren en dat een transfergesprek niet met succes was afgehandeld’. De huidige assistent-trainer van Elsweide reageerde ook met een knipoog terug en zei:’haha, ooit zal het afgehandeld worden.’

Kermen belangrijk voor AZ 2000
Kermen is een belangrijke speler voor het tweede elftal van AZ 2000. Hij is wekelijks bepalend met zijn goals voor AZ 2000, ondanks dat hij niet meer het lichaam heeft van Cristiano Ronaldo. De kans lijkt dus klein dat hij uit gaat komen voor Elsweide.



Tags assigned to this article:
ahmet yesilAz 2000ElsweideMustafa Kermen

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights