Nederlandse politici hebben het recht niet om over Turkije te praten

Nederlandse politici worden betaald door de belastingbetaler in Nederland om als gekozen politicus problemen in Nederland op te lossen en er te zijn voor de burgers in Nederland. Je wordt als Kamerlid van de VVD, CDA, PVV niet betaald om adviezen te geven over Turkije. Zorg er maar eerst voor dat zorg weer in NEDERLANd betaalbaar wordt…

Turken zijn geen domme bergbewoners
Het is helemaal niet aan het CDA, Keklik Yucel (PvdA), Dilan Yesilgoz (VVD) of Karabulut (SP) bestemd om een mening te vormen over Turkije laat staan Turken. Zet je eerst als politicus in voor de Nederlanders en behandel Turken niet als domme bergbewoners die een keuze hebben gemaakt door een president of kabinet te kiezen. De Turken zijn in staat om zelf na te denken en keuze’s te maken… Daar hebben ze jullie niet voor nodig!


Gaat alles in Nederland wel goed dan?
Vooral het beeld dat alles goed gaat in Nederland en dat we daardoor een reactie moeten geven op alles wat zich afspeelt in Turkije gaat echt te ver. Erdogan mag best machtig zijn, of een aparte visie hebben dan de alcoholdrinkende minder islamitische Nederlandse politicus. Maar mogen de Turken daar zelf over oordelen?

De Turkse overheid (niet Erdogan GVD!) heeft ervoor gekozen om mensen op te pakken of rechters massaal te schorsen vanwege een mislukte coup. Wat moest hij anders doen? Afwachten tot er een nieuwe coup zou plaatsvinden? Dit kun je toch als Nederlandse politicus niet menen?

Later meer….



19 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights