Onnodig verlies Dierense Boys tijdens presentatie nieuwe shirtsponsor Oldebeth

Onnodig verlies Dierense Boys tijdens presentatie nieuwe shirtsponsor Oldebeth

Het derde elftal van Dierense Boys, dat onder leiding staat van de ‘Dierense Fatih Terim’ Erhan Ciftci, heeft zondag weer niet weten te winnen. Ondanks een 0-2 voorsprong tegen het vierde elftal van Arnhemse Boys verloor Dierense Boys met 3-2. In de rust stond het 0-1 en zeven minuten voor het einde stonden de gasten uit Dieren zelfs met 0-2 voor.

image

Veel talenten in elftal
Volgens trainer ‘Chief’ moet het een keer gaan gebeuren. We hebben veel talenten in het elftal en zeer goede spelers. We zitten nu alleen even in een mindere periode dat we steeds doelpunten incasseren. We scoren wekelijks bijna twee keer, maar hebben moeite om de bal in de ploeg te houden. De twee doelpunten van de Dierenaren kwamen op naam van de gebroeders Karademir.

(advertentie)

(advertentie)

Presentatie nieuwe shirtsponsor
Ondanks een mindere dag was de wedstrijd tegen Arnhemse Boys toch bijzonder voor het elftal met alleen maar bekende voetballers zoals Metin Karakaya, Ahmet Bulut en Saban Ekici. Het elftal speelde voor het eerst met de nieuwe Nike-shirts van shirtsponsor Oldebeth Partycentrum & Weddings. Het management van het elftal regelde dat het Gelderse bedrijf voor een jaar tekende als shirtsponsor van het derde elftal van Dierense Boys. PR-man Kadir Karakaya van Oldebeth was ook bij de wedstrijd om de spelers aan te moedigen.

Trainer ‘Chief’ heeft hoop
Het elftal van ‘Chief’ staat op dit moment laatste in de competitie met maar een punt uit zes duels. Trainer ‘Chief’ heeft hoop: ‘We gaan binnenkort winnen, en dan pakken we de draad weer op. Ik heb alle vertrouwen in mijn elftal, omdat we hopelijk fouten van voorgaande weken niet gaan herhalen.’Cadeauwinkel
Fotos Arnhemse Boys-Dierense Boys



2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights