Wilders geeft zetel af aan Kuzu-Azarkan-Öztürk, DENK blijft maar groeien

Wilders geeft zetel af aan Kuzu-Azarkan-Öztürk, DENK blijft maar groeien

Bijna elke dag gaat het weer over de ‘nieuwe’partij in de Tweede Kamer DENK. Vooral sinds de komst van Farid Azarkan en deze uitspraken van de bekende Johan Derksen.




Zoals elke week weer heeft Maurice de Hond deze week ook weer de peiling in kaart gebracht. Volgens de peiling is te zien dat PVV 1 zetel moet inleveren en uitkomt op 38 zetels. VVD zakt ook met 1 zetel naar 23. ChristenUnie pakt er een zetel bij en komt uit op 6.

Maurice de Hond kan er niet meer omheen, zoals wij eerder schreven over de hard groeiende partij DENK, is terug te vinden in zijn peiling met 1 zetel. De oud-Pvda mannen Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk beginnen een gigantische klim in de peilingladder en gaan samen met de ‘Marokkaan’ bekend van het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders voor meer zetels.

Terwijl de peiler De Hond denkt dat de partij DENK 1 zetel gaat scoren, zijn de mannen van de partij gericht op het behalen van 5 zetels tijdens de eerstkomende verkiezingen. De Hond is van mening dat de partij aantrekkelijk wordt voor de meer dan 500.000 kiezers van Turkse of Marokkaanse afkomst.





55 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights