Ali Özyürek kritisch over Verenigd Arnhem

Ali Özyürek kritisch over Verenigd Arnhem

Ali Özyürek gaat vanouds weer gewoon tekeer tegen alles waarvan hij vindt dat het niet juist is. Zijn kritiek op Verenigd Arnhem blijft hij steeds feller uiten. Zo deelde Özyürek zondag via Facebook mee dat hij niet begrijpt dat de ‘Turkse achterban’ voor de gek wordt gehouden door foto’s te delen die amper iets voorstellen.

(foto: Printscreen Haber.nl)

‘Laten we ophouden met het voeren van politiek op zijn ‘Turks en het besturen van verenigingen. We moeten ons bezig houden met problemen. Er is nog niets geregeld (inzake een studiereis naar Turkije) en het staat er helemaal niet voor zoals Verenigd Arnhem dat naar buiten bracht. Waar het om gaat is het volgende: Het stadsbestuur moet een ‘stedenband’ met een andere buitenlandse stad onderzoeken en voor de zomer van 2015 terugkomen met de resultaten. Niet alleen Turkije is dus kandidaat.’

Ali Özyürek vervolgde verder: ‘Het vreemde is dat nieuwsgeving hierover alleen in het Turks is en dat de gemeente zelf hierover niets heeft gepubliceerd.

Özyürek waarschuwde ook voor het voeren van politiek op z’n Turks, zoals bekende comedian Kemal Sunal dat altijd deed in zijn films. In plaats daarvan moeten we oplossingen vinden voor allerlei bestaande problemen.

Ali Özyürek was van 2010 tot en met 2014 gemeenteraadslid in Arnhem

 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.