Heel Arnhem heeft zijn baard te danken aan Born To Cut

by AMS97531A123 | 21 december 2014 21:38

Arad Shams zorgde er persoonlijk voor dat veel mannen in Arnhem een baard hebben laten groeien. En tegenwoordig zo door het leven gaan in Arnhem.

(foto: Facebook/Arad rechts)

Hij liet een baard staan toen bijna niemand dat nog had in de stad. Op wat ‘haci’s’ na had niemand een baard, totdat Arad als trend zetter daarmee begon. Bekenden van Arad verklaren nu dat Arad al die tijd heeft gezegd dat er een dag gaat komen dat niet alleen hij zal rondlopen met zo een lange baard.

Born To Cut
De Iraanse kapper, eigenaar van Born To Cut, begint een fenomeen te worden in Arnhem en omgeving. Het begon allemaal bij Infinity Hairfashion. Daarna verhuisde hij naar Kapsalon Koksal, waar Arad vaker zichtbaar was met ‘knippen’. Daar leerde hij de fijne trucjes van het vak en groeide hij uit tot een van de beste kappers van de stad. Uiteindelijk begon hij voor zich zelf en opende hij een kapsalon aan de┬ávan Muijlwijkstraat in Arnhem.

De Perzische kapper is nog steeds een begrip in Arnhem en dat zal nog wel even zo blijven. Want wanneer we er langs lopen zien we dat hij altijd wel bezig is met klanten.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2014/12/21/heel-arnhem-heeft-zijn-baard-te-danken-aan-born-to-cut/