‘De beste column van 2014’

‘De beste column van 2014’

Een Nederlandse minister van buitenlandse zaken die als een acteur uit een toneelstuk van Shakespeare in de UN security council over de MH17 ramp een speech oprakelt die hij zelf niet geschreven heeft over dingen die hij zelf niet gezien heeft.

 

Een hallucinerende redacteur van NRC die daarna bevestigt hetzelfde gezien te hebben op de televisie, terwijl er van zulks geen enkele sprake was.

Ik loofde maar een beloning van €50.000 euro uit aan de hoofddirigent van NRC, de Vlaamse patatbakker Petriep Vanderamesarsch, om die beelden met de trouwring die van een vinger wordt getrokken eens te laten zien. Zijn reactie bleef natuurlijk uit. Simpelweg omdat Frans Timmermans die trouwring uit zijn duim heeft gezogen en in de vorm van een propagandistische fluim in uw gezicht heeft gespuugd met slechts één doel: Rancune opwekken en het laten escaleren van de verhoudingen met Rusland. Om niets anders te dienen dan de geopolitieke gas-agenda van de VS en -ongetwijfeld de oprechte verontwaardiging daarover ten spijt – dit alles over de lijken van de slachtoffers. Uw politicus van het jaar. Hij is er lid van het politburo van Juncker mee geworden, de ongekozen emir van het corruptiekalifaat van de Europese schuldenberg. De man die onlangs het Griekse volk adviseerde toch maar niet op een linkse partij te stemmen, omdat waarschijnlijk nog niet alles in Griekenland aan het IMF is verpand of verkwanseld.

Lees de rest via DutchTurks.nl

Reacties


9 comments

Write a comment
 1. Evangelina Dettmering 2 januari, 2018, 00:01

  I am genuinely pleased to read this website posts which contains tons of useful facts, thanks for providing these kinds of information.|

 2. Sang Vital 1 januari, 2018, 13:47

  Yes! Finally someone writes about keyword1.|

 3. Deshawn Nattress 1 januari, 2018, 11:05

  It’s awesome in favor of me to have a web page, which is useful in favor of my experience. thanks admin|

 4. Lilliam Gradwell 31 december, 2017, 19:21

  Unquestionably consider that which you stated. Your favourite reason seemed to be at the web the easiest thing to bear in mind of. I say to you, I certainly get irked even as other folks consider concerns that they just do not recognize about. You controlled to hit the nail upon the highest as smartly as defined out the entire thing without having side-effects , other people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 5. Chauncey Almaras 31 december, 2017, 16:27

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & assist different customers like its helped me. Good job.|

 6. Micheline Goldbaum 30 december, 2017, 00:16

  It’s appropriate time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I have read this post and if I may just I wish to counsel you some interesting things or advice. Perhaps you can write subsequent articles relating to this article. I desire to learn more issues approximately it!|

 7. Freddie Trimble 28 december, 2017, 23:57

  What’s up, I want to subscribe for this weblog to take most up-to-date updates, therefore where can i do it please help.|

 8. третейскийсуднкпч.xn--p1ai 10 september, 2017, 07:11

  What’s up it’s me, I am also visiting this web page on a regular
  basis, this website is genuinely fastidious and the viewers are truly
  sharing nice thoughts.

 9. Silvia Odete Morani Massad 5 september, 2017, 17:07

  You really make it seem really easy together with your presentation but I
  in finding this matter to be actually something that I think I would by no means understand.

  It kind of feels too complicated and very huge for me.
  I’m having a look forward on your next put up, I will try to
  get the hang of it!

Only registered users can comment.