VIDEO Als dit een Turkse politieagent was…

VIDEO Als dit een Turkse politieagent was…

Waarschuwing voordat u verder leest: Omdat alles tegenwoordig makkelijk gevolgd kan worden dankzij unieke IP-adressen (internetverbinding) kijken onze vriendelijke medewerkers van de inlichtingendienst, politie en alle anderen mee als u dit leest. U kunt NU ook gewoon wegklikken waardoor het te kort was en u niet meer interessant bent om gevolgd te worden…..!!!¬†

(foto: PrtSc Youtube)

Nederlandse agenten poeslief?
Onderstaande beelden zijn van Salaheddine (Zeg maar Najib Amhali, maar dan minder grappig). Bij het zien van de beelden zal duidelijk worden waarom niemand in Nederland hier wakker van ligt of uitspraken over doet. Als in Turkije politieagenten zo tekeer gaan tegen burgers, die niets hebben gedaan (letterlijk niets) en waar nota bene de kinderen bij zijn staan alle kranten in Nederland vol over mensenrechten en agressie van de Turkse politie.

De Tweede Kamerleden met een ‘Turkse’ naam bij de SP en PvdA staan dan altijd ook meteen klaar met het stellen van vragen…. Maar waarom dat nu niet het geval is na het zien van onderstaande beelden… BEGRIJPEN WIJ OOK NIET!!!

Bekijk de beelden (vanaf 3:15)

Reacties


Tags assigned to this article:
geweldPolitie

1 comment

Write a comment

Only registered users can comment.