De PVV: Een zio-fascistisch Trojaans Paard?

De PVV: Een zio-fascistisch Trojaans Paard?

De PVV is de enige politieke partij in de Tweede Kamer die geen verantwoording hoeft af te leggen over haar financiën.

De organisatievorm die de PVV gekozen heeft, een vereniging met besloten karakter met alleen Wilders achter de knoppen, is technisch gezien een ideaal Trojaans Paard: Als een buitenlandse partij rechtstreeks invloed zou willen uitoefenen op het hoogste politieke niveau in ons land, dan is er geen betere organisatievorm denkbaar dan die van de PVV.

Deze constructie van vereniging met besloten karakter biedt de PVV de mogelijkheid om zich enerzijds te profileren als politieke partij die de belangen van haar kiezers vertegenwoordigt terwijl ze tegelijkertijd de agenda van de hoogste bieder kan dienen. Aan de oppervlakte is geen verschil te zien. De vaak hatelijke uitspraken van PVV prominenten komen altijd van pas.  Ze dienen enerzijds de machtspolitiek die teert op de xenofobie die Europa door de eeuwen getekend heeft en zich nu als moslimhaat manifesteert en anderzijds kunnen ze mogelijk de belangen dienen van geldschieters die hun anti-islam / pro-Israël agenda via de PVV aan onze samenleving via de achterdeur willen verkopen.

Lees verder via DutchTurks.nl 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.