Looierstraat na opening Dilex Kapsalon een echte moderne Turkse winkelstraat

by AMS97531A123 | 4 januari 2015 14:35

Dilex Kapsalon uit Deventer opende gisteren een tweede vestiging in Arnhem. 

(foto: Facebook/Dilex)

De vestiging in Deventer was al een succes en deze formule wilde eigenaresse Dilek ook in Arnhem lanceren. Volgens bronnen dichtbij Dilex Kapsalon kwamen er al in Deventer veel klanten uit Arnhem. Dus was het eigenlijk logisch dat Dilex een tweede vestiging opende in Arnhem.

Looierstraat verandert in een moderne Turkse winkelstraat
De locactie , Looierstraat 19, is een interessante omdat, mede dankzij ingrijpen van de gemeente, amper verkeer werd toegelaten in de Looierstraat. Hierdoor sloten veel winkels en was de Looierstraat minder aantrekkelijk geworden. Daar is dus enigzins verandering in gekomen, nu weer een Turkse ondernemer kansen heeft gezien voor het openen van een Kapsalon (Dilex).

Chico’s Place hield het als enige heel lang alleen vol, waarna advocaat Deniz Coskun ook een kantoor opende aan de looierstraat. De opening van restaurant Nişantaşı (Gele Rijdersplein) zorgde ook al voor veel meer verkeer dan voorheen.

(Gratis reclame voor Dilex)
Dilex Kapsalon 
is bekrachtigd met het beste uit de kapperswereld zoals: Farouk System, BioSilk, Chi, Vern Combined Sciccors Mac Cosmetics, Ecuri Derma Medical & Nespresso Pro! (hebben we van de website van Dilex)

Behalve service en prima verzorging krijgen alle klanten bij Dilex ook gewoon een Nespresso tijdens een behandeling.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/01/04/looierstraat-na-opening-dilex-kapsalon-een-echte-moderne-turkse-winkelstraat/