“Onderzoek onder Turken: Favoriete hobby TV-kijken”

“Onderzoek onder Turken: Favoriete hobby TV-kijken”

Een recent onderzoek over de levensstijl en standpunten van Turken heeft interessante resultaten opgeleverd. Zo zegt 84 procent van de onderzochte Turken dat hun favoriete hobby tv kijken is en bijna de helft van de ondervraagden zegt dat ze nooit aan lichamelijke beweging doen, zelfs niet wandelen. Dat meldt de Turkse krant Hurriyet.

Uit de enquête, die werd uitgevoerd door Ipsos KMG Research en consultancy onder bijna 16.000 mensen in Turkije en gepubliceerd in dagblad Posta, bleek ook dat 96 procent van de Turken nooit in hun leven een opera of balletvoorstelling hebben gezien. 80 procent van de mensen heeft nog nooit een theater bezocht, 73 procent geen concert en 56 procent nooit een bioscoop.

Lees verder via DutchTurks.nl

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.