Yasin Köylü: ‘Ik vind dit diep schamend en niet kunnen’

Yasin Köylü: ‘Ik vind dit diep schamend en niet kunnen’

Bekende voetballer Yasin Köylü liet maandag van zich horen door een emotionele reactie te delen via Facebook. De speler van AFC Arnhem Generalex deed dit naar aanleiding van een voetbalwedstrijd waarin hij het een en ander meemaakte.

(foto: Facebook/Yasin Koylu)

We hebben zijn reactie zonder ‘knippen en plakken’ hieronder geplaatst.

Hallo vrienden, ten eerste ik ben niet een persoon die vaak dingen hier op de facebook tiijdlijn wat schrijft, maar wil via deze weg wat kwijtraken.

Ik heb eergisteren maandag 5 januari een zaalvoetbalwedstrijd gespeeld met mijn eigen team en we hebben jammer genoeg verloren.

Kanker hoort niet thuis in het voetbal
Maargoed ik ben tijdens de wedstrijd uitgescholden met een toevoeging van het woord “KANKER” door de leider van de tegenstander. De reden hiervan was omdat ik op de grond viel wegens een overtreding die werd gemaakt op mij en daarop de scheidsrechter mij een vrije trap toekende. Ik vind dit diep schamend en totaal niet kunnen op een voetbalveld en vooral niet voor een persoon die de leiding van een team heeft! We moeten eens goed beseffen wat het woord “KANKER” precies inhoud.

Moet je eens voorstellen dat jij of een van je familie leden zo’n verschrikkelijke ziekte zou hebben? Zo’n taalgebruik hoort niet op een voetbalveld, nog duidelijker gezegd hoort helemaal niet te gebruiken. Het is uiteindelijk een spelletje waar je van plezier moet hebben. Dus ik zal zeggen denk nog een keer na voordat je zoiets uitroept, geld voor ons allemaal (Dit wilde ik even kwijt)

Nogmaals jongens van ESA gefeliciteerd allemaal voor de overwinning!

Yasin Köylü
AFC Generalex.

Reacties


2 comments

Write a comment
  1. atletico madrid 3 juli, 2017, 01:00

    Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.

Only registered users can comment.