Samir Makhouki: Een Arnhemmer om trots op te zijn

Samir Makhouki: Een Arnhemmer om trots op te zijn

Samir Makhouki is recordinternational voor Oranje Futsal (zaalvoetbal). De Arnhemmer begon ooit bij Arnhemia en viel op met zijn presaties. Hij werd bij de D’tjes ook destijds kampioen (1995) en begon faam te maken bij De Graafschap.

Geen kans bij De Graafschap
Maar net zoals veel andere allochtone voetballers kreeg hij ook geen kans om zich te bewzijen bij het eerste elftal van de Graafschap. Hij was destijds bij de ‘Superboeren’ gewoon aanvoerder bij verschillende elftallen, totdat hij te horen kreeg dat hij geen contract kreeg. Zijn teamgenoot van destijds Fatih Senyer vond het ook jammer dat hij niet verder kwam. ‘Ik had eerlijk gezegd verwacht hij verder zou komen.’

Uiteindelijk koos Samir om verder te studeren en zich bezig te houden met zaalvoetbal. Daar bereikte hij iets meer dan bij het voetbal.

Samir Makhouki is een voorbeeld voor veel Arnhemmers en jongeren. Want ondanks heel veel tegenslagen heeft hij laten zien dat hij succesvol is geweest door hard te werken.

Bekijk het filmpje van Omroep Gelderland over Samir Makhouki 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.