Weer een Turk geliquideerd in Amsterdam

Weer een Turk geliquideerd in Amsterdam

Amsterdam is tegenwoordig niets minder dan New York of Sao Paulo waar regelmatig mensen worden neergeschoten of geliquideerd. Dinsdagavond kwam daar weer een liquidatie bij. Een Turkse vrouw overleefde de kogels niet nadat ze ook getuige was van een (mislukte) aanslag, mogelijk op haar man.

(foto Facebook/Basri Dogan/Zaman Nederland)

Aanslag in Turkenwijk
Bij deze aanslag in de Amsterdamse wijk Geuzenveld, waar veel Turken, wonen kwam een vrouw om het leven. Aan de Pieter van der Werfstraat werden de man en de vrouw met automatische wapens geraakt. De Turkse man overleefde de aanslag, maar is volgens verschillende bronnen zwaargewond.

De aanslag op deze twee Turken was zo heftig dat verschillende auto’s en woningen in de buurt ook geraakt werden door verschillende kogels. Journalist Basri Dogan van Zaman Nederland was snel ter plekke om verhaal te doen en foto’s te maken.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de verdachten. Maar we gaan er van uit, dat net als bij voorgaande aanslagen, de politie vrij weinig kan doen omdat de aanslag lijkt op het werk van professionals.

Reacties


5 comments

Write a comment
 1. Jacquelynn Kapa 22 december, 2017, 01:42

  Fabulous, what a webpage it is! This website provides helpful data to us, keep it up.|

 2. Siobhan Hodo 21 december, 2017, 13:47

  If you desire to increase your experience simply keep visiting this site and be updated with the most recent gossip posted here.|

 3. George Skillen 20 december, 2017, 05:00

  Hi, after reading this awesome piece of writing i am too happy to share my experience here with colleagues.|

 4. Vincent Reifel 19 december, 2017, 22:36

  I always used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of net so from now I am using net for content, thanks to web.|

 5. Morris Wohlschlegel 16 december, 2017, 16:38

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. An excellent read. I will certainly be back.|

Only registered users can comment.