VIDEO Tunahan Kuzu zet Wilders op zijn plaats

VIDEO Tunahan Kuzu zet Wilders op zijn plaats

Geert Wilders kan veel hebben en gaat daar ook regelmatig goed mee om. Dat veranderde toen Wilders tijdens een recente debat in de Tweede Kamer over terreuraanvallen te maken kreeg met Tunahan Kuzu (ex-PvdA).

Wilders begon weer met zijn ‘gesponsorde’ visie over de Islam, en dat alles weer zou liggen aan de Islam. Dat zou de bron zijn van alle onheil.

Kuzu liet het hier niet bij zitten, en verwees naar documenten van Breivik, waarin Breivik meer dan 30 keer Geert Wilders met ’trots’ noemde in zijn stuk.  Kijk naar het filmpje waarbij Wilders niet meer weet hoe hij moet reageren.

Wilders niet consequent
Als Wilders consequent is en de bron van het kwaad ziet in de Islam, moet hij zichzelf bestrijden, omdat de brute terrorist Andres Breivik hem als inspirator en bron zag in zijn manifest toen hij tientallen jongeren vermoordde in Noorwegen in 2011. Op de foto wappert Tunahan Kuzu met het manifest van Breivik, waarin de naam van Wilders 30 keer voorkomt.

Reacties


2 comments

Write a comment
  1. color finale pro crack 17 november, 2017, 08:13

    I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

  2. Gunman 19 november, 2015, 19:00

    Al een hele tijd wordt in Nederland (niet meer de oude Nederland) willen proberen Wilders onder de tafel spreken en proberen zich uit te sloven terwijl Wilders de juiste doet. Vanwege nieuwe unie zijn veel landen Nederland binnen, Deze bewoners van dit land zijn erg professionele dieven en dealers. Ze doen, zakkenrollers en nog veel meer. Kamerleden zijn de ware schuldigen omdat ze dat toelaten. Het Nederland was vroeger heel anders, Als Turken toonden ze ons respect . Ik weet heel goed dat de kamerleden in de toekomst Wilders gelijk zullen geven. Ze doen hun werk niet goed. Maar daar zullen ze pas achter komen als het te laat is.De landen die in Nederland zijn kunnen hun werk voortzetten omdat de kamerleden zo nodig Wilders een lesje te leren. Ook vrouwen in tweede kamer komen vaak met hun moederlijke gevoelens en willen niet dat met deze dieven iets gebeurt. Zelfs wij als Turkse mensen weten we al hoe laat het is. Geef me een voorbeeld van Nederlandse dealers. Die zijn misschien 20% en de Marokkanen 80 %. Hou me ten goede, ik haat niemand, maar dit moet echt op een andere manier gebeuren. Er zijn veel nette burgers tussen de Nederlanders. Daar komt Wilders niet aan, alleen maar de mensen die misbruik maken van de makkelijke politie en wetgeving. Zoek in Google de Roemeen die een onschuldige/aardige medewerkster een 100 euro met zijn vieze wisseltrukje afhandig maakt. Ze zijn gewoon monsters. Ze denken niet aan of dat meisje van zijn baas uit haar salaris 100 euro verrekend wordt.

Only registered users can comment.