Politie zoekt getuigen van ontploffing Rijkerswoerd

Politie zoekt getuigen van ontploffing Rijkerswoerd

De recherche doet onderzoek naar een plofkraak die plaatsvond bij de Coop in het winkelcentrum van Rijkerswoerd.

Op vrijdagochtend, rond 03.45 uur, kregen de collega’s in Arnhem-Zuid de melding dat er middels een ontploffing geprobeerd was een geldautomaat te kraken. Hierbij ontstond veel materiële schade zowel in als buiten de supermarkt. Door ingrijpen van de brandweer kon erger worden gekomen. De Forensische Opsporing en de recherche hebben vervolgens een onderzoek ingesteld. Ter plaatse zijn onder andere een scooter en diverse gasflessen in beslag genomen.

Naar aanleiding van deze plofkraak willen we graag in contact komen met getuigen van dit incident. Bent u getuige geweest of heeft u rond het tijdstip van de plofkraak iets verdachts gezien? Neem dan contact op via 0900-8844, de wijkagenten Fred Buijert of Paula Vogelenzang of stuur ons een PB. (Politie Arnhem Zuid)

Vitesse thuis shirt 2014/2015

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.