Bekende kapper klaagt over betaald avondparkeren in binnenstad

Bekende kapper klaagt over betaald avondparkeren in binnenstad

Fatih, van kapsalon Köksal, maakte zijn ongenoegen over het betaald avondparkeren in Arnhem wel heel duidelijk. Al veel eerder maakte hij in privekringen duidelijk dat het onbegrijpelijk is dat de gemeente met zo een besluit kwam in de binnenstad, waardoor iedereen na 18.00 uur betaald moest parkeren.

kapsalon Köksal
Arnhem kent Fatih als een van de beste kappers van de stad. Al jaren is hij een begrip omdat hij zijn vak op een goede manier uitvoert. Hij is ook de zoon van de andere bekende kapper van Arnhem, Köksal.

‘Niemand doet er wat aan’
In de Gelderlander reageerde Fatih zeer recent dat hij minder naar de kroeg en koffiehuis gaat omdat betaald parkeren is ingevoerd. ‘Het is veel geld. Iedereen klaagt erover, maar niemand doet er wat aan. Er zijn sowieso te weinig parkeerplekken.’

Ondanks dat we geen harde cijfers hebben, lijkt het wel alsof heel Arnhem tegen betaald avondparkeren is. De partijen VVD, PvdA en Zuid Centraal komen aanstaande maandag met een voorstel om de situatie aan te passen. Hoe de wethouder dit gaat oplossen zonder gezichtsverlies te lijden is nog maar de vraag.

 Vitesse shirt Home 2014/2015

Reacties


2 comments

Write a comment

Only registered users can comment.