Erdoğan: “EU is christelijke club bij afwijzing Turkije”

Erdoğan: “EU is christelijke club bij afwijzing Turkije”

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft gezegd dat de Europese Unie “Turkije moet toelaten als lid” wanneer het tegen islamofobie zegt te zijn.

Erdoğan is de eerste Turkse president die Djibouti bezocht op 24 januari, een dag nadat hij zijn Hoorn van Afrika tour onderbrak om de begrafenis van koning Abdullah in Saoedi-Arabië bij te wonen. De president van Djibouti Ismail Omar Guelleh verwelkomde zijn Turkse ambtgenoot op de luchthaven van Djibouti City.

(advertentie)
Ozkara osinga

De Turkse president, die Ethiopië als de eerste halte van zijn tournee had bezocht, besprak een aantal buitenlandse beleidskwesties tijdens zijn gezamenlijke persconferentie met Guelleh, die ook werd bijgewoond door leden van de grote Turkse delegatie met leden van het kabinet en de minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavuşoğlu.

lees verder via DutchTurks.nl 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.