Marcouch en Aboutaleb zijn Charlie, Peter R de Vries niet

Marcouch en Aboutaleb zijn Charlie, Peter R de Vries niet

Het is best grappig om te moeten concluderen dat ‘de Hollander’ (misdaadjournalist) Peter R de Vries het moet opnemen voor de moslims in Nederland. Terwijl anderen zich graag meer en beter willen profileren dan Wilders.

Aboutaleb & Marcouch
Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam en PvdA-kamerlid Marcouch riepen als een van de eersten in Nederland dat ze Charlie waren ‘je suis Charlie’. Waarom ze dat deden is niet helemaal duidelijk!  We weten natuurlijk hoe Marcouch denkt over bepaalde (kwestie Kuzu/Ozturk) zaken!  Over Aboutaleb kunnen we het wel kort houden omdat hij van mening is dat moslims maar tegen een humoristische cartoon moeten kunnen! ‘Anders rot je toch op.’ was zijn letterlijke reactie.

(advertentie)
Ozkara osinga

Waar Aboutaleb was toen Palestijnen werden afgemaakt tijdens de zomer is niet bekend? Hij kwam toen niet met steunbetuigingen richtingen de Palestijnen, hij keurde ook niets af! ‘Je suis Palestine’, was dan we op zijn plaats.

Maar eerlijk is eerlijk. Peter R de Vries heeft meer ballen dan deze twee heren. De Vries maakte tijdens verschillende programma’s duidelijk dat hij ‘geen Charlie was’. Volgens de Vries wordt er in Nederland gemeten met twee maten. Veel mensen hebben alleen hun eigen mening van vrijheidsuiting en niet die van een ander.’

Zie beelden met Eva Jinek

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.