Het Gelders huis: Kost wat, maar dan heb je ook wat

Het Gelders huis: Kost wat, maar dan heb je ook wat

Een nieuw gebouw naast het Huis der Provincie op en rond de plek van het huidige kantoorgebouw Rijnstate, met een tien tot twaalf meter brede doorgang tussen beide provinciale gebouwen vanaf de Markt richting Rijn.

Dit voorontwerp presenteerde de provincie Gelderland 27 november 2014 op een inloopbijeenkomst voor de omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden. Van de vijf kantoorgebouwen die de provincie nu in gebruik heeft, zijn er na de nieuwbouw maar twee over.

(advertentie)
Ozkara osinga

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Het Gelders Huis ligt ter inzage tot en met 19 februari 2015. De links naar het bestemmingsplan vindt u hieronder; u kunt het plan ook inzien bij loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het stadhuis, Koningstraat 38, maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur (of op afspraak: maandag t/m vrijdag van 12 tot 17 uur, op donderdag tot 20 uur). Tot en met 19 februari kunt u uw zienswijze (mening) over het plan insturen aan de Gemeenteraad, Postbus 99, 6800 AB Arnhem. In de Informatiewinkel binnenstad zuid, Broerenstraat 14, vindt u meer informatie over het plan; de informatiewinkel is vrijdag open van 12 tot 17 uur. Of kijk op deinformatiepanelen.

Lees verder via Arnhem.nlĀ 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.