“Holocaust herdenken doet ons bloedbad GAZA niet vergeten”

“Holocaust herdenken doet ons bloedbad GAZA niet vergeten”

“Het herdenken van tragedies uit het verleden, en in het bijzonder de Holocaust, betekent niet dat de moord op meer dan 2.000 kinderen en vrouwen door Israëlische soldaten moet worden genegeerd,” dat zei de Turkse parlementsvoorzitter Cemil Çiçek. Hij deed daarnaast een beroep op “alle landen om te vechten tegen allerlei vormen van extremisme en discriminatie.”

(advertentie)
Ozkara osinga

“Ik hoop dat de geleden pijn tijdens deze oorlog [WOII] nooit zal worden herhaald en dat het een les voor toekomstige generaties zal zijn. De mensheid is helaas niet in staat geweest om een dergelijke gruweldaad op dat moment te voorkomen. Ik geloof dat iedereen en elk land er gewetensvolle lessen uit zal trekken om zoiets [de Holocaust] in de toekomst te voorkomen,” zei Çiçek op 27 januari.

Lees verder via DutchTurks.nl 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.