#JeSuisNOS slaat dus nergens op

#JeSuisNOS slaat dus nergens op

De 19-jarige Tarik Z verveelde zich enorm op de donderdagavond. Het ging ook al en tijdje minder met hem vanwege slechte cijfers aan de TU Delft waar hij scheikunde studeerde. Volgens zijn mede-leerling ‘was hij al een tijdje afwezig omdat hij slechte cijfers had gehaald na het overlijden van zijn oma’, tijdens een radio-uitzending.

Geen Allahu-Ekber
Onduidelijk is waarom Tarik Z het NOS-gebouw is binnengetreden. Jammer genoeg voor Wilders en al die andere malloten riep hij niets Islamitisch of iets wat daar op leek. Want dan weten we wel hoe laat het is in ‘Multiculti’ Nederland.

(advertentie)
Ozkara osinga

#JeSuisNOS ?
Voor de mensen die Tarik Z niet kennen! Maak je geen zorgen, het is een Nederlander met een Niet-Nederlandse achtergrond. Hij had ook amper een accent! En hij was nota bene netjes in pak. (Tristan zag er pas echt uit als een Gek!) Dan weet je dus bijna zeker dat hij geen aanslag ging plegen. Althans geen aanslag a la Paris, zoals bij Charlie Hebdo. Ook omdat hij ook geen zelfmoord wilde plegen of een Kalashnikov bij zich had. Dus slaat #JeSuisNOS nergens op.

Tarik Z had natuurlijk wel vreemde ideeen. Dit wilde hij ook testen door te laten zien hoe makkelijk dat kan in Nederland met beveiligers waar je niets aan hebt. Het binnendringen van het NOS-gebouw is dus helemaal geen probleem voor halve garen die dat willen doen. En al die politici die de beveiliger bedankten voor zijn daden snappen er ook niets van. Juist voor dit soort situaties met halve garen krijg je instructies tijdens de opleiding om kalm te blijven. De beveiliger en de agenten hadden zeker geen schijn van kans tegen een Tariz Z met handgranaten en een Kalashnikov.

Tarik Bedankt!!
Als laatste wil ik Tarik bedanken voor het niet roepen van Allahu-Ekber. Dank je voor het feit dat je geen Turkse puber was (anders kwam Asscher weer met een onderzoek) en dank dat je echt niets hebt gedaan… Want het had allemaal erger gekund….

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.