Frederieke Geerdink verheerlijkt terreurorganisaties in Turkije

Frederieke Geerdink verheerlijkt terreurorganisaties in Turkije

Om enigszins te begrijpen waarom journalist Frederieke Geerdink in Turkije is opgepakt en later is aangeklaagd vanwege het verheerlijken van een verboden organisatie delen wij het volgende met jullie mee. Onderstaande is een reactie van Volkan. K op facebook naar aanleiding van de aanklacht tegen Frederieke Geerdink:

(foto: Prtsc Twitter)

Verschil tussen ISIS, Boko Haram en PKK
‘Ik zou willen vragen aan de mensen in mijn lijst die straks gaan lopen roeptoeteren om persvrijheid: wat als ik hier onder het mom van journalistiek reclame maak voor ISIS, IS of Boko Haram, wat uiteraard niet vergelijkbaar is, omdat de PKK bloed aan zijn handen heeft in Turkije en IS of ISIS of Boko Haram niet in Nederland, maar dat terzijde; wat als ik reclame maak voor die organisaties onder het mom van journalistiek [wat ik niet zal doen voor de goede orde, omdat hun ideologie haaks staat op de mijne] en ik word vervolgens van mijn bed gelicht en het OM klaagt mij aan voor het verheerlijken van terreur of het propaganda maken voor terroristische organisaties.

Stel hé. Als ik al niet meteen verdwijn in een geheime CIA gevangenis en clandestien overgevlogen word naar Gitmo. Gaan jullie dan ook allemaal roeptoeteren dat het OM dat niet mag doen ivm persvrijheid? Gewoon even een hypothese hoor.’

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.