“Moskeebezetters Leiden blijken extreemrechtse Neonazi’s”

“Moskeebezetters Leiden blijken extreemrechtse Neonazi’s”

Rechtsextremisten van het Identitair Verzet hebben zaterdagochtend de in aanbouw zijnde Al Hijra moskee in Leiden “bezet”. De neonazi’s beklommen het dak van de moskee met spandoeken en staken stadionfakkels aan om aandacht te vragen voor hun fascistische ideologie.

(foto: DutchTurks.nl CC KAFKA http://kafka.antenna.nl/)

Naar eigen zeggen zouden ze in oorlog zijn met het salafisme en zijn aanhangers, maar in werkelijkheid zijn het reeds ontmaskerde neonazi’s die alles wat met de islam en moslims te maken heeft weg wil hebben uit Nederland.

De schrijvende prostitutie op redacties noemen de mannen, zonder gedegen onderzoek te doen, activisten of actiegroep. Nu dan, wie of wat is het Identitair Verzet en wat doen die rechtsgekkies zoal?

ID verzet is ontstaan als een splintergroepering van de extreemrechtse groepering Voorpost en is opgericht in 2012. De man met de gele capuchon op de foto hierboven isPaul Peters en geeft leiding aan het Identitair Verzet. Paul presenteert zich aan de buitenwereld veelal onder zijn pseudoniemen Paul van Oosten, Peter van Poorten, Peter Visser, Patrick Schouten, Peter de Graaf, Steven de Graaff of Helene Veer. Paul vindt niet alleen moslims en de islam een verschrikkelijke religie die Nederland bevuilt, want Paul is ook tegen joden. Zo heeft Paul in 2001 met een groep vrienden een joodse begraafplaats vernield en heeft hakenkruizen en slogans zoals “Jude Raus” en “Wir sind zuruck” op grafstenen gespoten.

Lees verder via DutchTurks.nl 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.