€ 2000 subsidie op groen gas HRe-ketel

€ 2000 subsidie op groen gas HRe-ketel

Is uw ketel aan vervanging toe? Wilt u lagere energielasten? Kom naar de informatieavond op 3 maart om 19.00 uur op het stadhuis van Arnhem.

Op dinsdagavond 3 maart van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de Provincie Gelderland, in samenwerking met de Gemeente Arnhem en Rijn IJssel Energie Coöperatie, een informatieavond. Tijdens deze avond worden inwoners geïnformeerd over de nieuwe subsidieregeling van de Provincie voor innovatieve CV ketels op groen gas. De bijeenkomst vindt plaats in de burgerzaal van het Arnhemse stadhuis. Wethouder Kok van milieu verricht de aftrap voor de avond.

Groen gas en groene stroom
Een HRe-combiketel is een hoogrendementsketel die naast warm water voor de verwarming van uw woning tegelijkertijd ook stroom opwekt. Het gas voor het opwekken van deze stroom is groen gas afkomstig van biogas producenten in Nederland. Op deze manier maakt u zelf groene stroom in het stookseizoen. Hiermee kunt u tot wel 100% van uw elektriciteitsverbruik afdekken. Uw elektriciteitsrekening wordt hierdoor een stuk lager. De HRe ketel is met name financieel interessant voor huishoudens met een gasverbruik vanaf 2000 kuub per jaar.

Meer informatie
Kunt u niet wachten en wilt u alvast wat informatie inzien? Kijk dan op www.mijngroenethuiscentrale.nl en op www.subsidiegroengaswkk.nl. Of kijk in de bijlage (pdf 5 kb) voor het volledige programma van 3 maart.

Bron: Arnhem.nl

 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.