3 Maart: Groot Gelders Verkiezingsdebat in Rozet

3 Maart: Groot Gelders Verkiezingsdebat in Rozet

Op dinsdag 3 maart vindt in Rozet het Groot Gelders Verkiezingsdebat plaats. Titel van het debat is Ik hou van Gelderland! Iedereen is van harte welkom om langs te komen en mee te doen.

Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Ede, Harderwijk, Zutphen, Doetinchem, Tiel, Wageningen, Winterswijk, Doesburg en Zaltbommel organiseren het debat. Ook de regio’ s Achterhoek, Noord-Veluwe, Rivierenland, Stedendriehoek, Foodvalley en de Stadsregio Arnhem Nijmegen doen mee.

Stamppotten, gesprekken en debat
Het evenement bestaat uit besloten ronde tafel-gesprekken met daarna een openbaar debat. Aan de ronde tafels gaan kandidaten van de politieke partijen in gesprek met mensen uit Gelderland: ondernemers, directeuren van woningcorporaties of zorgorganisaties, deskundigen en inwoners. Aan de hand van thema’s als mobiliteit, arbeidsmarkt, toerisme, binnenstad, leefbaarheid, zorg, landelijk gebied spreken de tafelgenoten met elkaar over trends, ontwikkelingen en inspanningen die nodig zijn. Deze gesprekken zijn input voor het debat.

Na het tafelgesprek volgt een openbaar debat tussen de lijsttrekkers van de politieke partijen. Ook de zaal krijgt de gelegenheid om mee te doen. De zaal is open voor iedereen, uitnodigingen worden verstuurd aan alle politieke afdelingen, gemeentebesturen, gemeenteraden, ondernemers e.a.
De tafelgesprekken, met stamppotten, starten om 18.00 uur, het lijsstrekkersdebat om 20.00 en loopt door tot ca. 21.30 uur. Het debat is ook via Twitter te volgen: @geldersdebat.

Bron: Arnhem.nl 

Reacties


3 comments

Write a comment
  1. mobile legends map hack 20 december, 2017, 01:09

    I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

  2. z3x samsung tool pro 30.1 18 december, 2017, 04:47

    Hi, here from bing, me enjoyng this, will come back again.

  3. alcohol 120 keygen 16 december, 2017, 21:27

    I like this article, useful stuff on here : D.

Only registered users can comment.