NS heeft weer een treinstoring in Utrecht

NS heeft weer een treinstoring in Utrecht

Door een kapotte bovenleiding is het weer niet mogelijk om rond Utrecht normaal te gaan reizen met de NS. Inmiddels is dat al de zoveelste keer dat de NS amper iets kan doen tegen kapotte bovenleidingen. Mensen die nu nog moeten vertrekken of dat van plan waren kunnen hun reis annuleren of uitstellen omdat er maar mondjesmaat verkeer is.

Kapotte bovenleiding
Een trein heeft vandaag gezorgd voor een kapotte bovenleiding. De storing is op het traject Den Bosch – Utrecht – Amsterdam. En vanwege reparatiewerkzaamheden zijn kunnen ook andere sporen niet gebruikt worden. Waarom de NS de reparatiewerkzaamheden niet ´s nachts uitvoert en nu doorgaat met een bovenleiding minder is niet echt duidelijk.

Volgens verschillende berichten is alles rond 12.00 uur opgelost. Of de treinverkeer dan alweer op gang is, is nog afwachten. Verwacht wordt dat heel Nederland op andere tijden gaat rijden om de spits te voorkomen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.