Samsung Galaxy S6 heeft meer metaal dan de iPhone 6

Samsung Galaxy S6 heeft meer metaal dan de iPhone 6

Het is nog steeds oorlog tussen Samsung en Apple, blijkt uit de presentatie van de Samsung Galaxy S6. Het bedrijf presenteerde in Barcelona de nieuwe smartphone die pas in 10 april te koop wordt aangeboden in Nederland.

Met zijn nieuwe vlaggenschip probeert Samsung er alles aan te doen om af te zijn van de goedkope uitstraling die het altijd heeft gehad met eerdere toestellen, in vergelijking met de iphone´s. De Galaxy S6 is de eerste uit de Galaxy-reeks met een behuizing van metaal en glas.

Gebogen scherm
Er komen twee versies van de Galaxy S6 uit: de gewone S6 en de S6 Edge met een gebogen scherm. Het scherm daarvan buigt af naar de zijkanten, zodat je bijvoorbeeld notificaties kunt bekijken als je van de zijkant naar het toestel kijkt.

In het najaar van 2013 liet Samsung dat voor het eerst zien bij een smartphone. Nu wordt die techniek toegepast in een Galaxy S.

Daarnaast heeft het toestel een snellere processor en een scherm met meer pixels. De camera zou bij weinig licht beter moeten werken dan toestellen van de concurrentie. De accuduur zou ongeveer gelijk moeten zijn aan die van zijn voorganger en je kunt hem draadloos opladen door het toestel op een speciale plaat te leggen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.