Nederland weet niets over geheime TTIP verdrag

Nederland weet niets over geheime TTIP verdrag

Interessante ‘column’ die wij op social media tegenkwamen over een geheime handelsverdrag tussen Europa en de VS. Wat de rol van Nederland hierin is, is niet helemaal duidelijk:
”Kijk deze video. We worden compleet voor de gek gehouden door de PvdA, VVD, D66, CDA en PVV ten behoeve van de groteske multinationals. Onze voedselveiligheidsvoorschriften worden zomaar over boord gegooid voor de Amerikanen. Heb jij al gestemd op één van de bovenstaande partijen? Begin dan je kip maar alvast schoon te maken in chloor, dan scheelt dat weer in gewenningstijd straks als het TTIP verdrag door wordt gedrukt.”

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.