‘Moslims bewapenen zich massaal tegen racistische aanvallen’

‘Moslims bewapenen zich massaal tegen racistische aanvallen’

Nu Wilders in Nederland alles mag roepen en dat ook ongestraft mag herhalen vanwege ‘de vrijheid van meningsuiting’ lijkt het een en ander toch te veranderen in Nederland. 

Ontkenning
Hoewel ‘Politiek Nederland’ dit ontkent en de politie druk bezig is met het controleren van hardrijders lijken moslims zelf ‘maatregelen te nemen voor eventuele racistische aanvallen van ‘gekken’, aldus een cafebezoeker die niet bij naam genoemd wil worden. Dit wordt ook tegenwoordig openlijk besproken in een Turkse kroeg, omdat mensen vaker en vaker de dupe zijn vaan racisme of discriminatie.

Nederland wordt steeds rechtser en Wilders lijkt steeds meer macht te krijgen. Veel moslims vergelijken de situatie in Nederland ook met de situatie in Srebenica, toen er nog geen oorlog uitbrak in Joegoslavie. Verschillende etnische minderheden leefden in vrede met elkaar, totdat het helemaal echt misging. Veel moslims in Nederland willen dit voorkomen en nu al maatregelen nemen voor zelfbescherming, omdat het anders eventueel te laat kan zijn.

Of Turken en Marrokanen massaal wapens hebben aangeschaft is niet helemaal bekend. Omdat niemand hier openlijk over praat vanwege mogelijke straffen van Justitie.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.