PowNed gestraft vanwege Kuzu en Ozturk

PowNed gestraft vanwege Kuzu en Ozturk

Afgelopen week waren de rollen omgedraaid. Dominique Weessie, oprichter van o.a. GeenStijl en de omroep PowNed en Rutger Castricum meldden zich bij DENK om excuses aan te bieden.

Geen toestemming
Zonder toestemming drong Rutger Castricum in februari met draaiende camera de werkkamer van Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu binnen. In de richtlijnen van de Tweede Kamer staat nadrukkelijk dat dat niet toegestaan is. Daarop diende Kamerlid Kuzu een klacht in bij het bestuur van de Tweede Kamer.

Resultaat: Omroep PowNed krijgt een voorwaardelijke schorsing van drie maanden voor deze actie.

Afgelopen donderdag besteedde PowNews aandacht hieraan. Bekijk het filmpje.

 

PowNed op het matje bij Denk NL ;-)Afgelopen week waren de rollen omgedraaid. Dominique Weessie, oprichter van o.a. GeenStijl en de omroep PowNed en Rutger Castricum meldden zich bij DENK om excuses aan te bieden. Zonder toestemming drong Rutger Castricum in februari met draaiende camera de werkkamer van Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu binnen. In de richtlijnen van de Tweede Kamer staat nadrukkelijk dat dat niet toegestaan is. Daarop diende Kamerlid Kuzu een klacht in bij het bestuur van de Tweede Kamer. Resultaat: Omroep PowNed krijgt een voorwaardelijke schorsing van drie maanden voor deze actie.Afgelopen donderdag besteedde PowNews aandacht hieraan. Bekijk het filmpje.Like en deel Tunahan Kuzu voor meer…

Posted by Tunahan Kuzu on zondag 29 maart 2015

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.