‘Anti-Turken’ burgemeester moet opstappen of opstappen

by AMS97531A123 | 31 maart 2015 08:21

De burgemeester van Gilze en Rijen denkt dat hij nogal onhandig is geweest met zijn uitspraken over Turken waarin hij verklaarde dat ‘alle Turken zwijgen over illegale activiteiten’. Volgens mij is hij nogal doms geweest met ‘zijn uitspraken’.

Als een burgemeester dit soort uitspraken kan doen zonder na te denken, mist hij wat draadjes en is hij niet geschikt om een stad te vertegenwoordigen. Een excuus of rectificatie heeft ook geen toegevoegde waarde omdat hij dit soort uitspraken nogal ‘normaal’ vond. Anders had hij dit in eerste instantie niet gezegd.

Advocaat nodig
Ozkara osinga

Gewoon opstappen
De PvdA burgemeester van Gilze en Rijen, Jan Boelhouwer heeft hiermee eigenlijk gezegd hoe het college van burgemeester en wethouders denken over Turken in de stad. Jan Boelhouwer doet tenslotte geen uitspraken namens de NASA. Tenzij de wethouders allemaal ook afstand nemen van deze domme burgemeester.

Jan Boelhouwer hoeft wat mij betreft ook niets recht te zetten of te rectificeren. Dit soort walgelijke mensen hebben ‘Wilders-trekjes’ met domme uitspraken. Het enige wat deze man nog kan doen is gewoon opstappen of opstappen.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/03/31/anti-turken-burgemeester-moet-opstappen-of-opstappen/