Wethouder Giesing (D66) laat basisschool Cosmicus in de steek

Wethouder Giesing (D66) laat basisschool Cosmicus in de steek

De altijd zo vriendelijke wethouder Hans Giesing (D66) weet nu ook hoe het is om minder vrolijk te zijn en minder macht te hebben in het college van Burgemeester en wethouders in Arnhem.

Wethouder Giesing moest namens het college van B & W duidelijk maken dat basisschool Cosmicus ondanks eerdere toezeggingen toch niet mocht verhuizen naar de Lea Dasbergschool in Rijkerswoerd. De Cosmicus is nu aan het Breezandpand in de wijk Elderveld.

Advocaat in de buurt
Ozkara osinga

Flutargumenten
‘Met ‘flutargumenten’ maakte wethouder Giesing maandag duidelijk waarom de gemeente eerdere toezeggingen niet nakomt’, aldus een bezoeker van de commissievergadering.  Omdat het college voor de zomer nog met een huisvestingsplan komt voor Arnhemse scholen is de toezegging ingetrokken.  Het lijkt wel alsof Hans Giesing zelf niet op de hoogte was van een aanstaande huisvestingsplan voor Arnhemse scholen.

Arnhem heeft nogal veel last van leegstand van gebouwen en probeert daar tevergeefs een oplossing voor te vinden.

Reacties


1 comment

Write a comment
  1. collectief geheugen 2 april, 2015, 10:41

    “De altijd zo vriendelijke wethouder Hans Giesing (D66)”?
    Dat is toch die man die vier jaar lang een pleidooi hield voor de verplaatsing van het museum naar Arta? En toen plotseling de hele samenleving in het gezicht spuugde dat ‘we’ (hij dus) het had over een “verzameling stenen in niemandsland”. Tja. Ongeveer net zo betrouwbaar als Ine Burgstede.

Only registered users can comment.