‘Mijn wereld van autisme’ en film ‘Iemand zoals ik’ beschikbaar

‘Mijn wereld van autisme’ en film ‘Iemand zoals ik’ beschikbaar
De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn tweede documentaire ‘Iemand zoals ik’ en mijn derde boek ‘Mijn wereld van autisme’.

De film geeft een indringend beeld van de situatie van jongeren met autisme en hun ouders in Turkije. Er zijn weinig voorzieningen, kinderen krijgen maar moeilijk toegang tot onderwijs en ouders, die vaak hele dagen thuis doorbrengen met hun kind, worden niet begrepen. Tegelijkertijd stuiten Birsen en Mehmet op hoopgevende initiatieven van ouders die voor de rechten van hun kinderen opkomen en zelf nieuwe opvanginstellingen opzetten.
In dit kleine boekje schrijft Birsen Başar op een heldere, ontroerende en pakkende wijze korte teksten over uiteenlopende onderwerpen die ze meemaakt in haar dagelijkse leven Dit boekje heeft geen vaste volgorde. U kunt dan ook beginnen met lezen waar u wilt. ‘Mijn wereld van autisme’ is een aanrader voor iedereen die een kijkje wil nemen in de denkwijze van een persoon met autisme.

 

Klik hier voor de film

MIJN WERELD VAN AUTISME
Aan de buitenkant
Is niets te zien
Ik denk anders
Neem anders waar
Dan andere mensen
In dit boekje
Probeer ik u
Erover te vertellen
Welkom in mijn
Wereld van autisme

Prijs Mijn wereld van autisme is 10 euro, exclusief verzendkosten.
Prijs Film ‘Iemand zoals ik’, 12,50 euro, exclusief verzendkosten.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.