Karizma By Hakan: Traditionele Turkse kapper waar iedereen zich thuis voelt

Karizma By Hakan: Traditionele Turkse kapper waar iedereen zich thuis voelt

Kapsalon Karizma by Hakan is meer dan alleen een kapsalon in Arnhem. Het is een traditionele Turkse kapper waar iedereen zich thuis voelt, en waar iedereen ook persoonlijk aandacht krijgt. Dames en de heren kunnen met of zonder een afspraak langskomen aan de Griftstraat in Arnhem. Het maken van een afspraak is handig, en het voorkomt lange wachtrijen.

Gastvrije Turkse ontvangst
Karizma by Hakan
is gevestigd op een prachtige en sfeervolle locatie in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Alle bezoekers worden dan ook op een zeer gastvrije Turkse manier ontvangen. De zaak krijgt dan ook veel bezoekers uit de stad zelf en omliggende dorpen zoals Westervoort en Duiven. Hakan zelf heeft 10 jaar werkervaring en is in 2012 begonnen met zijn eigen zaak ‘Karizma By Hakan’. De 32-jarige Hakan werkt samen met een professioneel en leuk team van twaalf mensen om de klanten naar tevredenheid te helpen.

Like de facebookpagina van ‘Karizma By Hakan ‘ en blijf op de hoogte van alle acties en de nieuwste trends.

karizma by hakan logo

DE koffie of Turkse thee
Na een hartelijke ontvangst met Turkse thee of Douwe Egberts koffie werken ze bij Karizma By Hakan met veel plezier en passie aan een nieuwe coupe. U kunt zelfs met uw hele gezin langs komen voor onder andere kinderkapsels en het epileren van wenkbrauwen. Bekijk ook leuke recente foto’s

Verschillende mediabedrijven zoals Omroep Gelderland en de Gelderlander zijn langsgeweest bij Karizma by Hakan. Zelfs SBS 6 kwam langs voor het maken van een videofilm.

Like de facebookpagina van ‘Karizma By Hakan ‘ en blijf op de hoogte van alle acties en de nieuwste trends.

Karizma By Hakan is op verschillende manieren te bereiken:

Telefoon: 06 59 085 813 OF 06 422 76 107
Website: KarizmaByHakan.nl
Facebook: KarizmaByHakan
Adres: Grriftstraat 15, Arnhem

Heeft u ook interesse in een nieuwsartikel?

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.