Oass & Kasem Advocaten boekt succes in zaak speciale taxivergunning Schiphol

Oass & Kasem Advocaten boekt succes in zaak speciale taxivergunning Schiphol

Oass & Kasem Advocaten, waar advocaat Yasemin Ay per 1 april partner is geworden, heeft een succes geboekt. Alle taxichauffeurs mogen van de rechter tegenwoordig klanten oppikken op Schiphol zonder dat zij daar een vergunning (3600 per maand) voor nodig hebben. 

Tevreden met resultaat
De rechter heeft de taxichauffeurs in het gelijk gesteld die werden bijgestaan door Oass & Kasem Advocaten. Bij Oass & Kasem Advocaten zijn ze tevreden met de uitspraak van de rechter. ‘We zijn blij met het resultaat. Taxichauffeurs kunnen nu zonder een vergunning ook op Schiphol werken.’

Geen beperkingen meer
Jarenlang konden taxichauffeurs met een speciale Shiphol-vergunning mensen oppikken op de luchthaven. Deze vergunning werd niet afgegeven door de gemeente maar door Schiphol zelf. Vaak waren er ook incidenten en dreigde er een echte taxi-oorlog uit te breken omdat bezoekers van Schiphol ‘illegaal’ werden opgepikt door taxichauffeurs zonder een speciale vergunning.

De beperkingen voor chauffeurs zonder een Schiphol-taxivergunning zijn dus per direct opgeheven. Hoe het hierna geregeld gaat worden is afhankelijk van de gesprekken tussen Schiphol, gemeente en de taxichauffeurs.

Reacties


1 comment

Write a comment
  1. simplify3d 3.1.1 mega 17 november, 2017, 08:01

    Good Day, happy that i saw on this in google. Thanks!

Only registered users can comment.