Succesvolle VoetbalTurks.nl zoekt nieuwe eigenaar

Succesvolle VoetbalTurks.nl zoekt nieuwe eigenaar

VoetbalTurks.nl zoekt een nieuwe eigenaar om de voetbalsite nieuw leven in te blazen. De huidige bloggers hebben vanwege andere projecten geen tijd om meer aandacht te besteden aan de succesvolle website, terwijl de groei enorm is in vergelijking met de jaren 2013 en 2014.

Hoge notering Google
De website publiceert actief voetbalnieuws over Turkse voetballers, Turkse competitie en algemeen voetbalnieuws. Dus ook voetbalnieuws uit Nederland krijgt aandacht. Dankzij hoge noteringen bij zoekmachine google en de vele volgers via twitter en facebook wordt heel Nederland makkelijk bereikt. De website wordt ook ook voor 45% bezocht door vrouwen.

Landelijk bereik
Alleen al met facebook is er een totale bereik van 200.000 per maand. De exacte aantallen verschillen per week en is nogal afhankelijk van het aantal posts en artikelen die dagelijks gedeeld worden. VoetbalTurks.nlĀ zorgt natuurlijk ook voor veel inkomsten op jaarbasis.

Geinteresseerden kunnen zich via info @ voetbalturks.nl melden voor verdere vragen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.