Met een promotieartikel duizenden klanten bereiken?

by AMS97531A123 | 4 mei 2015 12:05

Tegenwoordig is alles online ook mogelijk en ook betaalbaar als je tienduizenden mensen wilt bereiken. 

Wij willen u als nieuwsblogsite voorleggen om uw naamsbekendheid en omzet te verhogen met een promotieartikel die wij gaan publiceren via HaberArnhem.nl .U kunt uw product (aanbieding), dienst of nieuws delen in uw stad naar keuze of omgeving naar keuze zonder dat u hier honderden euro’s voor hoeft uit te geven.

Gratis artikel en publicatie
Wij schrijven gratis een artikel voor u met de informatie die wij van u krijgen. U kunt ook uw eigen persbericht met foto naar ons toe zenden. Publicatie hiervan is ook helemaal kosteloos. Wij delen uw artikel via verschillende social media kanalen en geven u de garantie dat u meer dan 25.000 klanten bereikt met uw desbetreffende artikel. De pagina’s van HaberArnhem.nl worden maandelijks aan ongeveer 100.000 (Google Analytics, januari 2016) mensen getoond.

Promotie van 10 dagen
Dit kan al vanaf € 189,-.  Uw advertentie zal dan 10 dagen lang in uw stad  en omgeving (naar keuze) gepromoot worden aan uw doelgroep (Stad, geslacht, leeftijd, interessegebied, enz).

Reageer meteen
Stuur uw gegevens naar info@haberarnhem.nl of klik hier[1] dan nemen wij spoedig contact met u op. Een bericht sturen via twitter of onze facebookpagina is ook natuurlijk mogelijk!

Endnotes:
  1. of klik hier: http://haberarnhem.nl/contact/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/05/04/uw-naamsbekendheid-en-omzet-verhogen-met-een-nieuwsartikel/