Arnhemse HBO-studenten bezoeken Kayseri (Turkije)

Arnhemse HBO-studenten bezoeken Kayseri (Turkije)

In het kader van een bezoek aan verschillende Turkse steden en Turkse erfgoederen waren HBO-studenten uit Arnhem onlangs in Kayseri. Zij werden daar ontvangen door de gouverneur van Kayseri. Dit haalde zelfs de lokale pers in de stad waar ongeveer 1,5 miljoen mensen wonen.

Ontvangst door gouverneur
Orhan Duzgun, gouverneur in Kayseri,  was tevreden met de komst van de studenten uit Nederland. De groepvan 29 studenten ging in gesprek met de gouverneur en kwam met cijfers over Kayseri en de inwoners. Gouverneur Duzgun kwam ook met het verzoek aan de studenten om in Nederland cultuur en geschiedens van de stad Kayseri te promoten.

Advocaat in de buurt
Ozkara osinga

Ook plaatsvervangend gouverneur Mustafa Masatlı was aanwezig om de studenten uit Arnhem te ontvangen en te begeleiden. Hij was tevreden met de komst van de studenten en gaf onder andere een rondleiding in het gebouw van de gouverneur.

De studenten waren vrij positief over hun bezoek aan Kayseri en het ontvangst door de gouverneur. Ze waren blij dat zij de kans kregen om Kayseri als stad te ontdekken.

Kayseri vali 2

Reacties


3 comments

Write a comment
  1. ios download} 25 november, 2017, 06:57

    Deference to op , some superb selective information .

  2. dead no man's land generator } 1 november, 2017, 01:35

    This is great!

  3. trafficriderhackiphone 31 oktober, 2017, 13:17

    This is interesting!

Only registered users can comment.