Eerste grote klus voor nieuwe trainer Elsweide

by AMS97531A123 | 5 mei 2015 22:15

Rasid Gunes[1]De nieuwe trainer van het eerste elftal van Elsweide is bekend geworden. De Arnhemse club maakte bekend dat Raşid Güneş trainer wordt vanaf het nieuwe seizoen. Hij tekent voor twee jaar.

Eerste grote klus
Raşid Güneş gaat Habil Akbulut vervangen bij de zondagtak van de Arnhemmers. Het bestuur is in iedergeval positief over de nieuwe trainer en droeg hem onlangs unaniem voor. De nieuwe trainer heeft al een gesprek gehad met spelers van het eerste elftal. ‘De spelers reageerden positief. Een paar spelers gaan vertrekken en we krijgen ook enkele nieuwe spelers.’, aldus de 36-jarige Güneş.

De 36-jarige Arnhemmer zal bij Elsweide aan zijn eerste grote klus beginnen. Vorige week haalde hij ook zijn TC3 diploma en voldoet hij aan de eisen van de KNVB om voor de groep te staan als trainer.

‘Club op de kaart zetten’
Raşid Güneş reageerde zelf alsvolgt; ‘Ik vind het prachtig dat het bestuur mij heeft gevraagd als trainer voor het eerste elftal. Belangrijkste doelstelling voor mij is dat wij Elsweide weer op de kaart zetten als voetbalclub. Ik zal er ook alles aan gaan doen om succesvol te zijn met het eerste elftal. Natuurlijk willen we een kampioenschap en minstens eindigen bij de eerste vijf. Maar voor mij is het belangrijk om ook het postieve bij Elsweide te laten zien aan de buitenwereld.

Endnotes:
  1. [Image]: http://haberarnhem.nl/wp-content/uploads/2015/05/Rasid-Gunes-e1430860891959.jpg

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/05/05/eerste-grote-klus-voor-nieuwe-trainer-elsweide/