Locatie-theater in Zuidelijke Binnenstad

Locatie-theater in Zuidelijke Binnenstad

De verkoop van kaarten is inmiddels gestart: in juni is in Arnhem de voorstelling Expeditie Zuidelijke Binnenstad, van Paradijs tot Coehoorn vv te zien. Het is het nieuwste project van De Plaats – Muziektheater op locatie.

Het decor voor deze voorstelling zijn zeven markante locaties in de Zuidelijke Binnenstad van Arnhem: de trappen van Rozet, het Feestaardvarken, de Blauwe Golven, woonerf Bolwerk, het nieuwe Park Coehoorn, de winkel van kunstenaarscollectief Ru!mtesch!p en het (toekomstige) Paradijs.


Dans op het Feestaardvarken
Een groot gezelschap bewoners, ondersteund door professionele uitvoerend kunstenaars en kunstvakstudenten, speelt zeven scènes. Dans op het Feestaardvarken en de Blauwe Golven, een tirade tegen de kunsten in het Ru!mtesch!p, een ode aan de schoonheid van de alledaagsheid op het Bolwerk, het eeuwige verlangen naar het paradijs in het toekomstige Paradijs, de trappen van Rozet als instrument voor woorden en Park Coehoorn als decor voor een droomgedicht. Zeven avontuurlijke stukken die de Zuidelijke Binnenstad op onverwachte wijze tot leven brengen!
Info
De voorstellingen zijn op donderdag 4, vrijdag 5, zaterdag 6 en op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 juni. Aanvang 19:30 uur. Meer informatie over de zeven scènes, startlocatie en prijzen; over kaartverkoop hier (opent er geen kaartverkoop-popup?)

Bron: Arnhem.nl

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.