Veel klachten omwonenden na afsluiten Hommelstraat

Veel klachten omwonenden na afsluiten Hommelstraat

De Hommelstraat is al een week afgesloten in verband met rioolwerkzaamheden op verschillende locaties in de buurt.

Slechte bereikbaarheid
Na hemelvaartsdag begonnen de werkzaamheden om de Hommelstraat af te sluiten. Ook delen van de Muijlwijkstraat zijn hierdoor niet bereikbaar. Net zoals bij heel veel andere plekken/werkzaamheden is er minder nagedacht aan de gevolgen van de afsluiting voor de ondernemers en omwonenden.


‘Bewuste actie’
Volgens een ondernemer in de buurt lijkt het wel alsof de verkeersambtenaren van Arnhem dit bewust doen om Arnhem kapot te maken. ‘Dit is al de zoveelste keer dat een weg of een deel van de stad slecht bereikbaar is. Als je er dan wat over zegt ‘loop je weer te zeuren om niets’, maar dit kost ons wel omzet. Hoe moet ik mensen helpen als niet bereikbaar met de auto of de fiets?’

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.