1ste editie Wandeltocht Lingezegen op 28 juni 2015

1ste editie Wandeltocht Lingezegen op 28 juni 2015

Inschrijving gestart voor nieuw wandelevenement. Op zondag 28 juni 2015 vindt de 1e editie van Wandeltocht Lingezegen plaats. De wandeltocht is voor het hele gezin, maar ook voor geoefende wandelaars en heeft drie afstanden: 5,10 en 15 kilometer.

De Wandeltocht Lingezegen is onderdeel van de Dag van Park Lingezegen. Op deze dag kan iedereen kennismaken met de ondernemers van Park Lingezegen via workshops, proeverijen, demo’s en rondleidingen. Het thema van de Dag van Park Lingezegen 2015 ‘Goed eten & drinken in Park Lingezegen’. De Wandeltocht Lingezegen brengt de wandelaar langs verschillende activiteiten van deze dag.

Start en finish van de wandeltocht is bij restaurant Sprok, Waaldijk 9 in Bemmel. Tussen station Nijmegen Lent en Restaurant Sprok rijdt van 10:00 tot 13:00 uur en 16:00 tot 18:00 uur een Zonnetrein om wandelaars te vervoeren. Op de fiets of te voet komen kan natuurlijk ook!

Het startbureau is om 11.00 uur geopend. Deelnemers kunnen tot 16.00 uur hun stempelkaart inleveren bij het startbureau.

Inschrijven kan nu!

Deelname is gratis. Na inschrijving ontvangt u uw startkaart die u nodig heeft tijdens de wandeltocht. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de wandeltocht. Schrijf je in op www.parklingezegen.nl

Bron: Arnhem.nl

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.