Politiek Arnhem stil over overlast Hommelstraat

Politiek Arnhem stil over overlast Hommelstraat

Vanaf 18 mei tot 17 juli is de Hommelstraat tussen de Spoorwegstraat en de Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat afgesloten voor het verkeer. Ook het gedeelte tussen de Jufferstraat en Oude Klarendalseweg is gestremd.

Bedrijven niet bereikbaar
Veel bedrijven zijn hierdoor niet bereikbaar. En veel bewoners klagen ook over de afsluiting! Twee maanden lang is het amper mogelijk om met de auto de Hommelstraat te bereiken, laat staan met de fiets. De multiculturele straat van Arnhem wordt helemaal dichtgeknepen vanwege de aanleg van een nieuwe drinkwaterleiding door Vitens.

Politiek is stil
Politiek Arnhem ligt hier nog niet helemaal wakker van. Bij vergelijkbare afsluitingen, in andere delen van de stad, stonden politici al voor de aanleg klaar met hun mondelinge vragen over de bereikbaarheid van de straat, klachten van de ondernemers en overlast bij de burgers. Maar de Hommelstraat ligt toch anders bij de meeste partijen.

Meer info komt later wanneer partijen hier aandacht aan besteden…

Reacties


1 comment

Write a comment
  1. Sasha 18 juni, 2015, 21:28

    Is al de tweede keer dat die straat openligt in de zomer. Aantal jaar geleden ook al, toen was het de riolering! nu moet die weer open!

Only registered users can comment.