Verdien 100.000 euro met social enterprise van Ignite Award

Verdien 100.000 euro met social enterprise van Ignite Award

De IGNITE Award is opgezet om de sociale ondernemerskracht van de stadsregio Arnhem Nijmegen in de schijnwerpers te zetten en daagt startende sociaal ondernemers uit de volgende stap te zetten naar verdere professionalisering.

Heb jij een goed sociaal idee en sta je aan de start van jouw social enterprise? Of ben je minder dan twee jaar actief als sociaal ondernemer en heb je al een innovatief businessplan? Zorg jij met jouw onderneming voor échte sociale verandering in de stadsregio Arnhem Nijmegen? Lukt het jou om dit op financieel duurzame wijze te doen? Doe dan mee aan de IGNITE Award.

Meld je vóór 31 juli 2015 aan en maak kans op professionele begeleiding in het opzetten, klaarstomen en verder professionaliseren van jouw social enterprise èn een investeringsbedrag dat kan oplopen tot € 100.000,-.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.