Politieagenten Denhaag verantwoordelijk voor moord Mitch Henriquez

by AMS97531A123 | 30 juni 2015 00:23

De politieagenten die gisteren aanwezig waren bij de ‘aanhouding’ van Mitch Henriquez zijn natuurlijk verantwoordelijk voor zijn dood. Op internet worden er foto’s gedeeld van Mitch Henriquez waarop hij te zien is met blauwe ogen en een gezicht vol bulten. Waarom de agenten zoveel geweld gebruikten tegen deze Arubaan is niet helemaal duidelijk.

In de VS is zelfs de moordenaar van negen donkere kerkgangers op een ‘vredige’ manier aangehouden en begeleidt naar een politiewagen. Kennelijk zijn er andere regels voor toeristen in Denhaag

Mitch had geen wapen bij zich
In verschillende media wordt nu structureel naar voren gebracht dat Mitch Henriquez geroepen zou hebben dat hij een wapen bij zich had. Kennelijk is dit ook door het OM of deze zelfde agenten ‘verzonnen’ om het gedrag van de agenten te rechtvaardigen. Want als iemand een wapen heeft, dan mag alles!!! Veel mensen geloven dit ook niet nadat er beelden werden ontdekt van blanke agenten die extreem veel geweld gebruikten tijdens ‘de aanhouding’ van Mitch Henriquez.

Het zou ons niet verbazen als het ‘blanke’ OM weer met een flutverhaal naar buiten komt en aangeeft dat de agenten juist hebben gehandeld. En dat de beelden niet ene weergave zijn van de werkelijkheid.

Zie onderstaande ‘arrestatie’-beelden[1]

Endnotes:
  1. arrestatie’-beelden: https://www.youtube.com/watch?v=Zxp2C6yuTao

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/06/30/politieagenten-denhaag-verantwoordelijk-voor-moord-mitch-henriquez/