´Ambulance kwam veel te laat voor bekende Arnhemmer´

´Ambulance kwam veel te laat voor bekende Arnhemmer´

Haci Balaev is eergisteren overleden nadat hij plotseling werd getroffen door een herseninfarct. De Arnhemmer was een bekende in de stad en in het uitgaansleven van Arnhem.

advocaat Arnhem
Ozkara osinga

Herseninfarct
Volgens verschillende bronnen werd Haci Balaev onwel aan de Huissenstraat, en werd er meteen een ambulance gebeld. Verschillende ooggetuigen melden dat het lang duurde voordat er een ambulance kwam. ´Gek dat dit kan! Hij werd onwel en we zagen pas 45 minuten later aan ambulance aankomen.´

Balaev was een graag geziene gast in het uitgaansleven. Hij kende hierdoor ook veel Arnhemmers. Veel vrienden en bekenden van Balaev waren verrast door de dood van deze Arnhemmer en lieten dit ook blijken met verschillende emotionele reacties via social media.

Reacties


Tags assigned to this article:
AmbulanceHaci BalaevHuissensestraat

6 comments

Write a comment
 1. Koekoek 17 september, 2015, 19:29

  Hollanders laten weer hun ware aard zien. Wat als het jouw zoon of broertje was. Dan zou je wel anders piepen als het 45 minuten duurt !

 2. Jan 29 juli, 2015, 20:41

  Wat een domme reacties, er zal vast een goede reden zijn dat die ambulance er niet binnen de verplichtte 8 min was. Anders komt er een officieel onderzoek, altijd makkelijk om het op de ambulancebroeders af te schuiven. Lekker makkelijk.

 3. Petra Vermeulen 11 juli, 2015, 07:45

  Typisch een racistische opmerking. Wie zegt dat de jonge man van Marokkaanse komaf is?? Iedereen helpt omdit land beter te maken. We betalen allemaal netjes ons belasting, we gaan allemaal netjes aan de kant voor een ambulance.. Dus S.V.P hou die hatelijke racistische opmerkingen maar lekker in je broekzak.

 4. Ali 8 juli, 2015, 20:46

  Niet raar dat de hulpdiensten worden aangevallen

 5. Hans 6 juli, 2015, 11:02

  Typisch Marokkaans om te gaan klagen dat het de schuld van de Nederlanders is.. Je kunt er zelf ook aan mee helpen om het land beter te maken. Jullie wonen zelf ook hier maar nee hoor klagen en zelf niets doen is jullie cultuur.

 6. reshad 5 juli, 2015, 16:08

  Typisch hollands. Altijd maar op de centjes willen letten. Belachelijk dat het hier in Nederland 45 minuten in beslag neemt voor een ambulance om op de locatie te zijn. Zelfs in de meest verrotte oost Europese land is de ambulance binnen 20 minuten ter plaatse , wat eigenlijk nog steeds te lang is maar goed.

Only registered users can comment.