VoetbalTurks.nl niet bereikbaar na aanval concurrent

VoetbalTurks.nl niet bereikbaar na aanval concurrent

Voetbalnieuwssite VoetbalTurks.nl is sinds vanochtend niet meer bereikbaar na een aanval van ‘hackers’.

advocaat Amsterdam
Ozkara osinga

De redactie van VoetbalTurks.nl heeft aanwijzingen dat dit vanochtend heeft plaatsgevonden door hackers. ‘Omdat onderzoek hier naar nog gaande is willen ze zeker weten of we de jusiste namen hebben van deze personen.’

Betrokkenheid Turksvoetbal.net
Saillant detail is dat Mutlu Erol van Turksvoetbal.net sinds gisteren ‘opeens’ eigenaar is van de domeinnaam voetbalturks.nl. Mogelijk is een derde persoon betrokken bij deze overname. ‘We gaan dit zeker uitzoeken, en maatregelen nemen om de verantwoordelijken aansprakelijk te stellen voor schade en eventueel diefstal.’

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.